Observatory House Slough

Het Observatory House in Slough wordt compleet gerenoveerd door AFS International B.V. AFS International B.V. levert in totaal 1300 m2 geïsoleerde panelen.

Op de honingraat panelen wordt een steenwol paneel gelijmd die het gebouw dichtmaken. Voor de geïsoleerde panelen komt in totaal 1600m2 Alucobond rainscreen panel.

Tot slot zal AFS International B.V. nog 150m2 louvres leveren om het gebouw een chiquere uitstraling te geven.

LocatieSlough, United Kingdom
Omvang1300m2
ProductPaneelsystemen

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?

Gerelateerde projecten

Spectaculaire aluminium Q-Solid panelen voor nieuwe PM Creation Center van BASF.
Project is momenteel in uitvoering.

Strak uiterlijk voor nieuwbouw Borghese Real Estate / Pleijsier Bouw te Nijkerk. Deze ''eyecatcher is te zien op een zichtlocatie aan de A28 te Nijkerk.

Ook voor dit uitdagende project wordt onze expertise beloond! Dit project is op dit moment in uitvoering.

© 2019 AFS International B.V. | Privacy Policy | Terms of Delivery | KvK-nr: 57095043 | BTW-nr: NL852436099B01
Koninklijke Metaalunie ISO 9001

Vraag informatie aan

Maximale uploadgrootte: 20MB